Amningsinlägg

Väl hemma så sydde jag mig några amningsinläg av fleece och bomull, hoppas på att de ska hålla över natten. Är lagom trött på engångs, har dock bara förbrukat två förpackningar men ändå.

Christoffer har tvättat ett par maskiner idag samt bakat en kladdkaka, mums! tyvärr blev den inte så kladdig, ICAs kladdkaka är bäst :D

Nu sover Leopold en stund, han har suttit och lekt med en kruka full med pennor, plockar ur pennorna och slänger iväg dem (Y)


tvätt och sådant skoj

Jaha inte tvättat blöjor på ett tag tydligen, hängde upp hela 32 pockets, och desto fler inlägg... Påtal om blöjor så beställde jag bambuinlägg i går, som jag ska kombinera med microfiberinläggen på natten. Blöjorna har börjat läcka nattetid nämligen, en liten storkissare, två microfiberinlägg räcker tydligen inte. Har provat med engångs på natten, men de läcker de med frammåt morgonkvisten...

Var ute en sväng på Överby förut, skulle köpa ögonbrynsfärg på Rusta, dock hade de slutat med det. Blev i alla fall en lila skärm till Leopolds fönsterlampa, då den gamla är sprucken. Ögonbrynsfärg får jag väl köpa en annan dag helt enkelt.

Imorgon är det städdag, var även tänkt att Christoffer skulle åka till GBG med barnvagnen då bromsen låser sig, dock har de inte svarat ännu... Vi ska även reklamera spjälsängen, då lacken bubblat sig


Här kommer en liten bild på Leopold, dock ser stolen svart ut

Bröllopsfotografen

En bra film, som dock blev seg i slutet, kanske beror på att man var trött i skallen.
Helt klart sevärd.

Upphärad

Idag bär det av till Upphärad, med eller utan Christoffer, han har vaknat på fel sida, som oftast på helgerna. Men när man har barn kan man inte sova bort hela dagen, det är bara att stiga upp. Leopold har föga frörståelse för att man är trött. Christoffer fick ju trots allt sova till en bit efter nio, med ett avbrott för blöjbyte, fördelen med att ha någon på morgonen, man kan peta på den bredvid så den får dra sina tunga ben ur sängen ;) Den lyxen har man inte alla dagar!

I Upphärad ska jag skanna in en bok jag tryckte i skolan, och tycka den med hård pärm (Y)
Sedan ska jag göra fyllda paprikor, hoppas på ett lyckat resultat. Har tänkt att jag ska fylla dem med färskost, tacokryddor, köttfärs, majs samt fil, och servera detta med ris.

Idag ska jag installera bilbarnstolen, så Leopold ska få inviga den :)

Ögonen är trots allt tunga på mig med, men det är bara att bita ihop och hålla en glad min!

Hyrfilm

Nu ska vi hyra film, www.film2home.se


Bilbarnstol

Så har vi vart och köpt en bilbarnstol, blev en BeSafe iZi Kid X2, precis som jag tänkt.
Blev ev brun, då de var den färg som var mörkast, och fläckar kommer synas minst på. Leopold satt som en kung i den, ska dock inte installera den i bilen idag. Så nu ska babyskyddet förhoppningsvis säljas...


Färgen Brown/Brown Alcantara

bild från http://www.hts.no/se/news/view_news.php?id=119

Simning

Idag skulle det vart babysim, OM det inte vart lov... Men man kan gå på ta igen sim idag, vilket vi ska göra. Jag Leopold och min mamma, Christoffer är ju och jobbar.

Innan simmet ska vi åka till Överby och förhoppningsvis köpa en bilbarnstol (BeSafe iZi Kid X2)

Shopping

I natt satt jag dessutom och klickade hem några plagg till mig.


Detta linne fast i blått förr 398.75kr Nu 100kr

Förr 798.75kr Nu 200kr

Förr 999kr Nu 298.75kr

Alla priser är dock plus moms, så allt som allt gick det på 623.44kr + frakt. Sparade helt enkelt över 2000kr Fynd, fynd, fynd!

Bilder från mariawesterlind.com

5 månader och 14 dagar - Uppdatering

Det var längesedan sist, har inte haft någon lust eller ork till att uppdatera.
Leopold bara växer och växer, han kan nu sitta helt själv samt har två små bissingar... Hjälp vad tiden går.
Tänderna ploppade upp när han var 4 ½ månad, och sitta har han gjort med stöd med händerna sedan december, Det var två dagar efter sin 5 månaders dag som han bestämde sig för att han kan sitta helt själv :)

Igår var jag och Leopold med min vän Torsken och shoppade lite, det blev 4 böcker till Leopold, en heldress, en jacka samt en body. (bilder längre ner.)

På kvällen kom Leopolds farmor och farfar förbi en sväng med pizza, gottis, några ljuslykter samt en lära gå vagn med bamse på :D






RSS 2.0